Ağu

Anasınıfına kayıt yaptıran öğrencilerimiz için Uyum Eğitimi detayları öğretmenlerimizin oluşturduğu whatsapp gruplarında paylaşılacaktır. Önemle duyurulur.

Haz

2022 mezunlarının diploma ve iş yeri açma belgeleri hazırdır. 24 Haziran cuma gününden itibaren saat 10:00-16:00 arası alabilirsiniz.

Haz

Karneler 17 Haziran cuma günü saat 10:00'da dağıtılacaktır. Önemle duyurulur.

OKUL SERVİS ARAÇLARI ÇALIŞTIRILMASI VE ÖĞRENCİ SERVİS TAŞIMACILIĞI İŞİ İLANIDIR

May

Bu yıl 12.sınıflar için okulumuzda mezuniyet töreni yapılmayacak olup, öğrencilerin dışarıda yapacakları etkinliklere okulumuzun dahili yoktur. Önemle duyurulur.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Kılavuzu için tıklayınız.

SINAV BAŞVURU TARİHİ: 21 Nisan 2022 - 13 Mayıs 2022

SINAV GİRİŞ YERİ İLANI: Sınav Tarihinden En Az 7 Gün Önce www.meb.gov.tr İnternet Adresinden İlan Edilecektir.

SINAV TARİHİ: 4 Eylül 2022 Saat: 10.00

SINAV SONUÇLARININ İLANI: 23 Eylül 2022

İstanbul Valiliğinin aldığı karar doğrultusunda okullar 14 Mart 2022 Pazartesi gününe kadar tatil edilmiştir. Önemle duyurulur.

Değerli velilerimiz, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulumuzda ihtiyaç sahibi 77 öğrenciye ücretsiz öğle yemeği verilecektir. Ayrıca öğrencilerimizden 15 TL ücret karşılığı 3 çeşit öğle yemeği yemek isteyenler ilgili müdür yardımcılarına başvurabilirler.