T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAĞCILAR - Alaattin-Nilüfer Kadayıfcıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2021 Alana Geçiş, Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu için tıklayınız.

Alan tercih başvurusu, e-Okul sistemi üzerinden bireysel olarak yapılması esastır. Ancak, e-Okul üzerinden bireysel başvurunun değişik nedenlerle yapılamaması durumunda öğrencinin kayıtlı olduğu okul yönetimine velisi tarafından EK-1 form doldurularak müracaat edilecektir.

Alan tercihlerinin yapılması: 18-23 Eylül 2021

Alana yerleştirme sonuçlarının e-Okul sisteminde ilan edilmesi: 26 Eylül 2021

Ağu

2021 YKS yerleştirme sonuçları https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=8275 adresinde açıklanmıştır. Öğrencilerimize hayırlı omasını dileriz.

Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında 9. sınıfa yeni başlayacak öğrencilerimiz için 1-2 Eylül tarihlerinde saat 10:00-12:00 arası uyum eğitimi yapılacaktır. Öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde öğrenci formaları ile okula gelmeleri gerekmektedir. Önemle duyurulur.

Ağu

Yiyecek İçecek Alanı 11. sınıf öğrencilerinin dalları öğrenci tercihi ve puana göre belirlenmiş olup e-okul sistemine işlenmiştir. 11-E sınıfına tanımlanan öğrenciler Aşçılık, 11-F sınıfına tanımlanan öğrenciler Servis dalına yerleşmiştir. Önemle duyurulur.

Ağu

Okul Rehber Öğretmeni Tanju DEMİR tarafından online yapılacak olan 2021 YKS Tercih Danışmanlığı takvimi için tıklayınız.

Haz

AT Sınıfı dahil tüm 12. sınıf öğrencilerimizin beceri sınavı 14 Haziran 2021 saat 10:00'da yapılacaktır. Sınava girmek zorunludur. Sınava gelirken mezuniyet işlemleri için 2 vesikalık fotoğraf getirilmesi gerekmektedir.

Haz

7 Haziran itibariyle uygulanacak ders programları için tıklayınız.

Not: Sarı ile işaretli dersler okulda yüz yüze yapılacak, beyaz olan dersler uzaktan eğitim yoluyla devam edecektir.

Mrt

29 Mart'tan itibaren uygulanacak ders programlarında sarı ile işaretli dersler okulda yüzyüze yapılacak, diğer dersler uzaktan online yapılacaktır.

Sınıf ders programları için tıklayınız.

Öğretmen ders programları için tıklayınız.

Mrt

2020-2021 2. dönem sorumluluk sınav takvimi için tıklayınız.

Not: Sorumluluk sınavlarına önceki yıllardan alttan dersi kalanlar girecektir.