Ock

Karneler 21 Ocak Cuma günü 9-10-11. sınıflara saat 09:30'da, 12. sınıflardan Perşembe/Cuma grubuna 09:30'da, Pazartesi/Salı grubuna 10:00'da verilecektir. Önemle duyurulur. NOT: Karne almaya serbest kıyafet ile gelebilirsiniz.

Tüm Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin bünyesinde Ustalık ve Kalfalık belgesi verebilen, akademik dersler tamamlandığında Anadolu Meslek Lisesi diploması düzenlenebilen ve 1 gün okulda 4 gün işletmede mesleki eğitim verilen Mesleki Eğitim Merkezi Programları açılmıştır.

Devamsızlık ya da okuma hakkı bittiği için okulla ilişiği kesilen tüm öğrenciler bu programlara kayıt yaptırabilmektedir. Okurken para kazanarak iyi bir meslek sahibi olmak isteyen öğrencilerin en yakın Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri ile Mesleki Eğitim Merkezlerine başvuru yapmaları gerekmektedir.

İmkanlar:

- 9-10-11. sınıflar asgari ücretin en az %30'u kadar, 12. sınıflar ise asgari ücretin %50'si kadar maaş alacaklardır.

- İş kazası ve meslek hastalıklarına karşı sigorta

- 1 gün okul, 4 gün staj

- 11.sınıfın sonunda kalfalık belgesi, 12.sınıfın sonunda ustalık belgesi verilecektir.

- Meslek lisesi diploması

2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı 18-19 Haziran tarihlerinde yapılacaktır.

TYT: 18 Haziran

AYT: 19 Haziran

YDT: 19 Haziran

Kas

İstanbul'da lodosun vermiş olduğu olumsuz hava durumu nedeniyle 30 Kasım Salı günü yüz yüze eğitime ara verilmiştir.

Kas

Ekm

26/10/2021 tarihinde saat 11:00'da okulumuz konferans salonunda Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı yapılacaktır. Toplantıya tüm velilerimiz davetlidir.

Ekm