Ock

Değerli öğrencilerimiz, karneler 20 Ocak 2023 Cuma günü saat 10:00'da dağıtılacaktır. Önemle duyurulur.

Ock

Okulumuz İş Güvenliği Talimatı ve Acil Durum Eylem Planı aşağıdadır.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 28 Ekim Cuma günü öğleden sonra resmi tatildir. Öğrenciler Cuma günü saat 12:00'de okuldan çıkacaklardır. 29 Ekim Cumartesi günü resmi tatil olduğundan Yetiştirme Kursları yapılmayacaktır. Önemle duyurulur.

Ekm

Eyl

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında liste paylaşılamamaktadır. Sonuçları öğrenci e-okulundan görüntüleyebilirsiniz. Önemle duyurulur.

Eyl

Değerli velilerimiz, Okul Aile Birliği Toplantısı 19 Ekim 2022 saat 11:00'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Önemle duyurulur.