Biyoloji öğretmenimiz Nebahat ŞAHİN ve öğrencileri sosyal sorumluluk programı dahilinde okul bahçemizde yapacakları çalışmaların ilk adımını attı. Projeye tohumları toprakla buluşturarak start verildi.

Bugün okulumuzda öğrencilerimizi afetlere hazır hale getirmek için Bağcılar Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan, sosyal sorumluluk, kişisel stres yönetimi, afet farkındalık ve toplumsal duyarlılıkla ilgili afet eğitimi gerçekleştirildi.

Bağcılar Belediyesine ve semineri veren afad ekibine teşekkür ederiz.

1 - 7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri

ANKA KIZLARI BAĞCILAR KADIN VE AİLE KÜLTÜR SANAT MERKEZİ’NDE

ANKA SPOR MASA TENİSİ-SATRANÇ VE -E SPOR DALLARINDA TESCİLLENDİ

Halkla ilişkiler öğrencilerimiz beykent üniversitesi ziyaret etmişlerdir.

Tanışıyoruz, kaynaşıyoruz, anlaşıyoruz sosyal sorumluluk projesi kapsaminda özel egitim sınıflarımızla, 9H ( Halkla İlişkiler) sınıfı beraber kahvalti yaptı. Öğrenciler arasinda karşılıklı anlayışın ve empatinin kurulmasi amaçlanan etkinlik oldukça keyifliydi. Bütün öğrencilerimizin ve ögretmenlerimizin emegine sağlık.

İstanbul Modern Sanatlar Müzesi'ne Gezi

28/02/2024 perşembe günü 3. derste 9-10 ve 11. sınıflara vergi bilinci haftası sebebi ile akıllı tahtalarda bilinçlendirme videoları izletilmiştir.

ÖĞRETMEN DENETİMİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ MANTI ÜRETİYOR

Halkla ilişkiler alanı 10 sınıf öğrencileri alan ögretmeni Aynur Gül eşliginde Türk medya basın kuruluşuna kurum gezisi düzenlediler.Türk medya bünyesinde bulunan alem radyo, platin dergisi, akşam gazetesi,TV 24, 360 TV nin işleyiş şeklini inceleyip kurumsal bir basın kuruluşunu gözlemleme şansı elde ettiler.

Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerimiz 12-A sınıfı Bağcılar Engelli Sarayını ziyaret ettiler

Bağcılar Belediyesi Sınav kaygısı ve Motivasyonu semineri verildi. 12. sınıf öğrencilerimiz için sınav billinçlendirmesi yapıldı.

Özel eğitim öğrencileri VE güzellik öğrencileri makyaj ve oje etkinlikleri

Tohumlar Minik Ellerde/Seed In Lıttle Hands E Twinning Projesi kapsamında Veli Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Tüm Velilerimize katılımları ve iş birlikleri için teşekkür ederiz.