Kudüs şehrinin ülkemiz için önemini unutmuyoruz!!

Filistin ve Gazze de işlenen İsrail'in  katliam ve soykırımını tüm dünyaya haykırıyoruz!!

İsrail ürünlerini boykot ediyoruz!!

Bilişim Bölümümüzde Kariyer Günleri

Anaokulu Öğrencilerimiz Yerli Malı Haftasını Kutladı

Okul Basketbol Takımımız İlçe Şampiyonu

Okulumuz Halkla İlişkiler Bölümü 'Çikolata Fuarı' Düzenledi

Bu proje çocuklarımızın sözcük dağarcını geliştirecek ve dilimizin zenginliklerini tanımasını sağlayacaktır.

Okul Futbol Takımımız Genç Kızlar İl Şampiyonasında Bir Üst Tura Yükseldi

Kültür Kentleri Fuarı

24 Kasım Öğretmenler Günü

MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ ETKİNLİĞİ

10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinliği

Kas

Okulumuz öğrencileri Bağcılar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ortaklaşa düzenlediği Bursa Gezisine katıldı.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLAMA TÖRENİ

Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu tören ile Cumhuriyet Bayramımızın 100.yıl dönümünü coşkuyla kutladık.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında okulumuz konferans salonunda tören yapıldı. Vatan uğrunda canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Töreni düzenleyen Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Oya Goncaloğlu ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.