Bağcılar ilçe milli eğitim tarafından düzenlenen basketbol turnuvasında okulumuz ilçe üçüncüsü olmuştur. Tüm takımımızı tebrik ederiz.

Sosyal sorumluluk programı kapsamında tarihi ve manevi değerlerimizin öğrenilmesi

Yeşilbağ Ortaokulu Okulumuzu Ziyaret Etti

Bağcılar Vefahane ve Yaşam Merkezi Gezimiz

Mesleki açık lise, mesem, örgün eğitim 9-10-11-12 sınıf öğrencilerimize yönelik İşsağlığı ve güvenliği eğitimlerimiz sürmektedir.

Bir Bilenle Bilge Nesil Yarışması

Karne Töreni

Haliç Üniversitesi Gezisi ve Kreatif Saç ve Makyaj Tasarımı Eğitimi

ICC Harbiye Kongre Merkezi 6. istanbul ÜniversiteTanıtım Fuarına katıldık

Mehmet Akif Ersoy'un Ölüm Yıldönümü

Bagcilar Gazi Anadolu lisesi-Anka MTAL yakantop karsilasmasi sonucu ilce 3.üncüsu olan takimimizi tebrik ediyoruz. Organizasyon icin tüm paydaşlara teşekkür ediyoruz.

Anaokulu öğrencilerimiz ile Tutum Yatırım ve Yerli Malı haftası kapsamında Pakmaya Uygulama Atölyesine gezi düzenledik. Atölye sorumlusu olan Özge Şef e ve Pakmaya ailesine nazik ev sahiplikleri, tatlı hediyeleri için teşekkür ediyoruz.

Halkla İlişkiler Bölümü 'Adile Sultan Kasrı Gezisi'

Bilişim Teknolojileri Bölümü Bilgi Yarışması

Okulumuz YakanTop Takımı Yarı Finalde !