ÇEK CUMHURİYETİNDEN OKUL MÜDÜRLERİ OKULUMUZA ZİYARETTE BULUNDULAR

Proje koordinatörümüz sayın Sinan GİRGİN'in davetiyle Uluslararası ortağımız Çek Cumhuriyetinden okul müdürleri  15 Kasım 2012 tarihinde okulumuza ziyarette bulundu.

Okulumuz öncesi Bağcılar Belediye Başkanlığı tarafından Osmanlı Konağında ağırlanan grubumuza yemek esnasında Bağcılar Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa YILMAZ, Okul Müdürümüz Sayın Lokman OLMUŞ, proje koordinatörümüz Sayın Sinan GİRGİN ve çok sayıda resmi görevli bulundu. Yemek sonrasında okulumuza gelen Çek grubumuzu geleneksel kıyafetleriyle Güzellik Ve Saç Bakım Hizmetleri 11-V Sınıf öğrencilerinden Ceren Güler SALAR, Kübra ŞAHİN VE Gamze ÖNEL Karşıladılar. Okul müdürümüz tarafından okul hakkında bilgiler verildi. Atölye gezileri yapılarak okulumuzdaki faaliyetler anlatıldı. Yapılacak olan projeler için yeni adımlar atıldı.

Yayın: 14.07.2014 - Güncelleme: 03.03.2020 18:16 - Görüntülenme: 3788