T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAĞCILAR - Alaattin-Nilüfer Kadayıfcıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

PROJELER

Haz

Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında 2019 yılı teklif çağrısı döneminde sunulan 2019-1-TR01-KA102-070361 numaralı ve "Dezavantajlı Öğrencilerin Avrupa Stajı" başlıklı projemiz Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir.

Tem

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirilen uluslar arası Eğitimcilerin Eğitimi Projesi kapsamında Kazakistan Cumhuriyeti'nden 15 öğretmen okulumuza misafir oldu.

Tem

Proje koordinatörümüz sayın Sinan GİRGİN'in davetiyle Uluslararası ortağımız Çek Cumhuriyetinden okul müdürleri  15 Kasım 2012 tarihinde okulumuza ziyarette bulundu.

Tem

Okulumuzda AB Proje Odası Birimi kuruldu. Ulusal ve Uluslararası projelerin ve programların yazımı ve yürütülmesi bu Oda tarafından yapılacaktır.