ÖSYM başvuruları 5 Ocak Pazartesi günü başlayacaktır. 12. sınıf öğrencileri kayıtlarını okulumuzda yaptıracaklardır.

Alaattin Nilüfer Kadayıfçıoğlu Tarih Kulübü, Tarih Yürüyüşünü 13-21 Aralık Cumartesi günleri Öğretmenlerimiz; Namık DÜNDAR, Memduh UZUN, Hüseyin YUSUF, Nihal ATEŞ TAŞCI , Ümran ÇEKMEZ ve Hanife ER organizasyonuyla gerçekleştirildi.

2014 yılında mezun olan öğrencilerimizin işyeri açma belgeleri hazırlanmıştır. Hafta içi 11:00-18:00 arası Md. Yard. Derya DENİZ´den alabilirsiniz.

Kas

Okul Öğrenci Meclis Başkanımız Berrin KAYA, Bağcılar Öğrenci Temsilcisi seçildi.

Kas

Okulumuz Halkla İlişkiler Bölümü İletişim Etkinlikleri kapsamında 6 Kasım Perşembe günü CNN Türk´ün başarılı sunucusu Beste UYANIK´ı konuk etti.

Kas

1 hafta süren tanıtımın ardından yaptığımız kapalı oylama sonucu 12/B sınıfından Berrin Kaya Okul Öğrenci Meclisi Başkanı seçildi.

Kas

Afet Ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yürütülen Güvenli Yaşam Semineri okulumuzda gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz 12. sınıf öğrencisi Büşra DOKGÖZ Maceristan´da aldığı başarı sonucu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa YILMAZ tarafından ödüllendirildi.

Kas

10 Kasım Pazartesi günü yapılan törenle Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü andık.

Ekm

Bağcılar İtfaiyesi tarafından 30.10.2014 saat 14:00'da düzenlenen ''Yangın Güvenliği ve Yangından Korunma Yöntemleri Semineri'' Orhan GURBETOĞLU tarafından okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Ekm

24–26 Ekim 2014 tarihleri arasında Brüksel'de düzenlenecek olan 2. Scientix Konferansına okulumuz davet edildi. Avrupa'daki çeşitli bilim eğitim projeleri hakkında daha fazla bilgi edinme, projelerin arkasındaki kişileri tanıma ve uzmanlıklarını, bilgilerini ve en iyi uygulamalarını Avrupa çapındaki meslektaşlarıyla paylaşma imkânı bulacaklardır.

Ekm

Okulumuz 12. Sınıf öğrencisi Büşra DOKGÖZ ülkemizi yine gururlandırdı. 17-19 Ekim'de 15 ülkenin katıldığı Maceristan Junior Open 2014 Turnuvası'na katılan milli sporcumuz squash dalında ''HJO BUDAPEST 2014 GU19 3.SÜ'' oldu.

Ekm

EKİM 2014 TEK DERS SINAVI 21.10.2014 SAAT 12:00´DA OKULUMUZDA YAPILACAKTIR.

Ekm

OKULUMUZ ROMANYA MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MÜFETTİŞLERİNİ VE OKUL MÜDÜRLERİNİ MİSAFİR ETTİ.