12/D Sınıfı Kütüphanemize Yeni Kitaplar Kazandırdı

Yiyecek -İçecek Hizmetleri Bölümü Espressolab Gezisi

Bağcılar Belediyesi Başkanı ile Söyleyişi, Gri Koç TYT-AYT motivasyon semineri ve  İftar Programı

Malazgirt Ortaokulu öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler. Atölye şeflerimiz ve Bölüm öğretmenlerimiz alanlarını tanıttı. Öğrencilerin meslekler ile ilgili sorularını cevapladı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümünde Anaokulu öğrencilerimize küçük piyesler oynadık.

DART FEDERASYONUNUN DÜZENLEDİĞİ TURNUVAYA ÖĞRENCİ MECLİSİMİZİN BELİRLEDİĞİ ÖĞRENCİLERLE KATILDIK.

Okulumuz Masa Tenisi Takımı Bağcılar İlçe İkincisi

Okul sporları kapsamında masa tenisi takımımız Bağcılar ilçe ikincisi olmuştur. Tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz başarılarının devamını dileriz.

İçişleri Bakanlığı koordinesinde yürütülen “EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE” projesi uyuşturucuyla mücadelede annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme çalışmalarını kapsamaktadır.

Son şafak, son dua! Dönmeyi düşünmediler bile... Cennet vatanın kutsal şehitleri, ruhunuz şad olsun.

Ey Şehit oğlu Şehit, isteme benden makber,

Sana aguşunu açmış duruyor Peygamber

Cemil Meriç Ortaokulu Öğrencileri Okulumuzu Ziyaret Ettiler

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın. Mehmet Akif Ersoy

Zannetme ki ecdadın asırlarca uyudu, nereden bulacaktın o zaman eldeki yurdu! Mehmet Akif Ersoy

Sosyal sorumluluk programı kapsamında Bağcılar Kadın Aile Sanat Merkezi ziyaretimiz.

İstiklal Marşı'nın kabulünün üzerinden 103 yıl geçti. Mehmet Akif'in, o günlerden miras kalan bir tek dileği vardı:

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın."

Ramazan ayının mübarek bereketiyle dolu olduğu şu günlerde, dualarımızın kabul olması dileğiyle; sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir Ramazan ayı geçirmeniz dileğiyle. Ramazanınız mübarek olsun! Hoş Geldin Ramazan!