Etiket Sonuçları: sosyal sorumluluk

Sosyal sorumluluk programı kapsamında Bağcılar Kadın Aile Sanat Merkezi ziyaretimiz.

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Bölümü Sosyal Sorumluluk Projesi

Okulumuz Güzellik Bölümü Sosyal Sorumluluk Projesi

Sosyal sorumluluk programı kapsamında ağaçlarımızın ilaçlanması ve doğamızın korunmasının öğrenilmesi, Çevremize sahip çıkmak, yeşili sevmek.

Öğrencilerimiz Sosyal sorumluluk projesi kapsamında tüm sınıflarımıza doğru beslenme ve hijyenin toplum sağlığındaki önemi adlı sunumu gerçekleştirmişlerdir.

12 B sınıfı sosyal sorumluluk projesı kapsamında anaokulumuzun kapalı oyun salonu, yemekhane ve oyun parkı alanlarının temizliği, bakım ve onarımını yaptı. Küçük öğrencilerimiz çok mutlu oldu.

Biyoloji öğretmenimiz Nebahat ŞAHİN ve öğrencileri sosyal sorumluluk programı dahilinde okul bahçemizde yapacakları çalışmaların ilk adımını attı. Projeye tohumları toprakla buluşturarak start verildi.

Bugün okulumuzda öğrencilerimizi afetlere hazır hale getirmek için Bağcılar Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan, sosyal sorumluluk, kişisel stres yönetimi, afet farkındalık ve toplumsal duyarlılıkla ilgili afet eğitimi gerçekleştirildi.

Bağcılar Belediyesine ve semineri veren afad ekibine teşekkür ederiz.

Tanışıyoruz, kaynaşıyoruz, anlaşıyoruz sosyal sorumluluk projesi kapsaminda özel egitim sınıflarımızla, 9H ( Halkla İlişkiler) sınıfı beraber kahvalti yaptı. Öğrenciler arasinda karşılıklı anlayışın ve empatinin kurulmasi amaçlanan etkinlik oldukça keyifliydi. Bütün öğrencilerimizin ve ögretmenlerimizin emegine sağlık.

Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Özel Eğitim Uygulama Okulu Ziyaretimiz

okul kütüphane temizliği

Halkla ilişkiler alanı öğrencilerimiz sosyal sorumluluk kapsamında basın müzesi başta olmak üzere suriçi gezisi yapmıştır

Sosyal sorumluluk programı kapsamında tarihi ve manevi değerlerimizin öğrenilmesi