Etiket Sonuçları: SEMİNER

Nis

Okulumuzda Veli Toplantısı düzenlendi ve Psikolojik Danışmanımız tarafından seminer verildi

Bağcılar Belediyesi Başkanı ile Söyleyişi, Gri Koç TYT-AYT motivasyon semineri ve  İftar Programı

İçişleri Bakanlığı koordinesinde yürütülen “EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE” projesi uyuşturucuyla mücadelede annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme çalışmalarını kapsamaktadır.

Başta deprem olmak üzere ülkemizde sıkça görülen afetlere yönelik olarak, afetlerin öncesi, sırası ve sonrasında yapılacak doğru davranışları bireylere kazandırmak amacıyla,  7 MART 2024 tarihinde yüz yüze olarak  okulumuzda  görev yapan  yönetici, öğretmen ve öğrencilere "AFAD Farkındalık Eğitimi" semineri verilmiştir.

AFAD Farkındalık Eğitimi Seminerini sunan Okul Tabanlı Afet Eğitimi Eğitmenlerine ve Bağcılar Belediyesi ekiplerine teşekkür ederiz.